WBC naručuje Haney protiv Martina

WBC naručuje Haney protiv Martina

WBC je naručio Devin Haney da odbrani svoju WBC juniorsku titulu u velter kategoriji protiv Šandor Martin.

Hejni je zadržao titulu posle poraza od Rajan Garsija Zato što je King Ry došao za 3,2 funte preko limita od 140 funti. Garsijin neuspeli pozitivan test za Ostarina takođe bi mogao da vidi da se rezultat pretvorio u takmičenje bez takmičenja. B uzorak će biti testiran 22. maja, a Hejni se nada da će njegov neporaženi rekord biti vraćen na posao.

Ponude za martin borbu će se održati 18. Hejnijev promoter, Edi Hern, mogao bi da ponudi Martinu novac na stranu, omogućavajući Hejniju da nastavi ujedinjenje sa 140 godina. Martin borba жe se boriti da proda. Međutim, borbe za ujedinjenje su moguće protiv Teofimo Lopez (WBO pojas), Isak Kruz (WBA pojas) i Subriel Matias (IBF kaiš). Ali na osnovu njegovog načina razmišljanja, Martin je spreman da puca.

„Ovo je prvi korak za priliku koju sam čekao celog života. Znam da neću pogrešiti, znam da ću biti svetski prvak i samo se nadam da će se sve nastaviti svojim tokom da vidim da mi se san ostvaruje“, Martin Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.