Nivo ostarina Rajana Garsije 60 puta veći od limita

Nivo ostarina Rajana Garsije 60 puta veći od limita

Viktor Konte je potvrdio Od Rajana Garsije Nivo ostarina premašio je 60 puta preko limita.

Garsija pao na dva VADA testa za Ostarin nakon uzoraka urina uzetih 19/20 aprila za Devin Haney Borba. Garsija poriče bilo kakvu namernu upotrebu. On je tražio da se testira B uzorak. Dalja testiranja već su isključila 19-norandrosteron u njegovom organizmu. Ako B uzorak bude pozitivan, Garsija tim жe pokuљati da dokaћe kontaminaciju. Rajanov advokat je rekao da su nivoi u ‘milijarditoj dometu grama’.

„Imamo posla samo sa poznatim zagađivačem dodataka u milijarditom rasponu grama koji je obezbedio Rajanu Garsiji nikakvu korist od poboljšanja performansi u noći borbe. Sada čekamo testiranje B uzorka na prisustvo niskog Ostarina tek 22. Bio je negativan 17 dana ranije“, rekao je Garsijin advokat Darin Čavez Rekao

Iako je izjava istinita, Konte se dodatno proširio na to.

Garsija se suočava sa mogućom zabranom, Dobro, i rezultat postaje bez konkursa. Međutim, on još uvek juri Erol Spens junior. Borba. Garsija tim ima instrukcije da da ponudu. Ali dok garsija ne bude raščišćen, navijači moraju da čekaju duže.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.