Majk Peri odbija borbu sa Čavezom juniorom. Na Tyson-Paul Cardu

Majk Peri odbija borbu sa Čavezom juniorom. Na Tyson-Paul Cardu

Majk Peri odbio šansu da se bori Hulio Cezar Čavez mlađi. na Džejk Pol Vs. Majk Tajson Karticu.

Peri je lice BKFC-a od odlaska u UFC 2021. Pretrpeo je četiri UFC poraza zaredom, ali se ponovo izmislio u BKFC- u. On je 5-0, staje Tijago Alveš u svojoj poslednjoj borbi. Njegova ukupna zarada BKFC-a od 1,7 miliona dolara premašila je 1,3 miliona dolara u UFC-u.

To je bilo neposredno posle dve BKFC borbe protiv Edi Alvarez i Alvesa. Borba na kartu Pola-Tajsona izložila bi Perija velikoj publici, pogotovo što bi se borili protiv Meksikanca. Ponuda predstavljena Periju je bila primamljiva, ali nedovoljno za njega da je prihvati.

„Bilo je nekih stvari na stolu sa tim, a plata nije bila neverovatna, pogotovo ako se uzme u obzir protivnik. Bio sam u fazonu, zainteresovan sam da budem na Kartici Majka Tajsona Netfliksa da bih dobio to izlaganje protiv ovog, sertifikovanog, profesionalnog boksera. Ali novac i postojala je druga opcija koja bi bila i mogao sam da izaberem samo jednu od njih.

„Bilo je kao, postojala je još jedna opcija da imamo više novca, i verovatno otvorimo još vrata, a tu su uključeni i neki podsticaji da sam bio u fazonu, ovo bi bilo zanimljivije.  To (svađa sa Huliom Cezarom Čavezom juniorom) bi bila kul, ali (to se ne dešava)“, Peri Rekao

Perry takođe cilja borbu sa Conor McGregor. Ozloglašeni je postao deo vlasnika BKFC-a, jer je Peri pozdravio povećanu izloženost. S obzirom da je Mekgregoru navodno ostale još dve borbe na UFC-u, Irac bi mogao da razmisli o borbi u BKFC-u. U svakom sluиaju, Peri ima mnogo opcija.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.