Canelo i dalje traži 200 miliona dolara za Benavideza

Canelo i dalje traži 200 miliona dolara za Benavideza

Canelo Alvarez Još uvek traži 200 miliona dolara za David Benavidez Borba.

Canelo se poigrava narativom da izbegava Benavideza. Nakon njegove pobede Jaime Munguia, Canelo je tražio veliku sumu da se suoči sa svojim WBC obaveznim sa 168. Benavidez je bio pored ringa za Canelovu pobedu nad Munguiom. Canelo je izjavio da će uzeti malo vremena pre nego što odluči o svom sledećem potezu. Tuča sa Edgar Berlanga I Džermel Šarlo predloženi su kao alternativa. Ali ako Canelo dobije svoj novac, spreman je da se bori sa Benavidezom.

„Jedino što vidim je da je Benavidez 25 kg ili 30 kg teži od mene na dan borbe. Nemam problem sa tim, ali ako želi da se borim sa njim, to je 200 miliona dolara“, Canelo Rekao

Edi Hern je podržao te komentare. Hearn je unapredio Canela pre nego što je napustio DAZN da potpiše ugovor sa PBC-om za munguia borbu. Tokom njihovog zajedničkog vremena, Hearn je tri puta video Canelo kako se bori protiv GGG-a, pokazujući da je spreman da se suoči sa najboljima. Dok Saudijci žele da naprave Canelo kutiju Terens KrofordMeksikanac ne bi dobio toliko zasluga za prebijanje manjeg čoveka. Hearn je udvostručio Canelov komentar, nagoveštavajući da novac mora biti u pravu.

„Canelo ne misli da bi dobio nikakve zasluge za borbu protiv Kroforda. U mom poslednjem razgovoru sa Canelom, rekao mi je da ako pobedi Kroforda, ljudi жe samo reжi: Pa љta? Ti si veжi иovek. Trebalo bi da ga pobediš. Canelo samo baca neke brojeve tamo, da vidi da li će neko ispuniti njegovu cenu,“ Hearn navedeno

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.