Navijači razočarani Mekgregorom protiv Čendlerovog borbenog plakata

Navijači razočarani Mekgregorom protiv Čendlerovog borbenog plakata

Navijači nisu impresionirani plakatom za borbu Conor McGregor Vs. Majkl Čendler.

Mekgregor i Čendler se suočavaju 29. O ovoj borbi se dugo govorilo još od njihovog rivalstva u seriji TUF 31. Mekgregor ima prvu borbu od poraza od Dastin Poirier na UFC 264 u 2021. Irac će se vratiti iz povrede noge opasne po karijeru, ostavljajući znake pitanja da li će biti isti borac. Čendler je takođe rizikovao time što se nije borio od poraza od Poiriera 2022. godine. Čendler je odlučio da sačeka Mekgregorovu borbu umesto da se svađa između, jer bi se neaktivnost mogla obiti o glavu. Događaj u Vegasu će se verovatno rasprodati.

Plakat nije opravdao pre-fight hype. UFC se suočio sa sličnim kritikama zbog svog UFC 300 postera. Međutim, događaj je bio veliki uspeh, što je izazvalo treću najvišu kapiju svih vremena od 16,5 miliona dolara. Takođe je proizveo jedan od najikoničnijih trenutaka kada Maks Holovej Prestao Justin Gaethje na UFC 300 sa sekundom levo za osvajanje BMF pojasa. UFC će se nadati sličnom događaju.

Nove UFC rukavice

Međutim, nove UFC rukavice su dobro prošle. Rukavice će debitovati na UFC 302 1. Islam Makhačev I Dastin Poirier. Rukavice su uvedene kako bi se rešilo pitanje boraca koji se probijaju kroz starije rukavice. U UFC Atlantik Sitiju 30. marta Nursulton Ružiboev je pobedio Sedriques Dumas u prvoj rundi prekida. Međutim, događaji koji su doveli do prekida počeli su bockanju očiju.

Na istoj kartici, Kris Vajdman obezbedio svoju prvu pobedu Bruno Silva, ali Vajdman je bocnuo Silvu nebrojeno puta. Rezultat je poništen iz TKO u tehničku jednoglasnu pobedu odluke. Poirier je isprobao nove rukavice i pohvalio inovacije.

„Sviđaju mi se. Mnogo im je lakše da naprave zatvorenu pesnicu. Problem sa starim UFC rukavicama, bile su nekako izgraрene.  Morali bismo da ih umotamo pozadi i olakšamo jer ti je podlaktica puna krvi.  Kao da se naprežeš da prvo zatvoriš sa onim drugim. Ove su mnogo mekše.  Znam da su lakљi. Samo im je lakše da naprave zatvorenu pesnicu. Više mi se sviđaju“, Poirier navedeno

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.