Džons brani izbor Miočića zbog Aspinala za sledeću borbu

Džons brani izbor Miočića zbog Aspinala za sledeću borbu

Džon Džons opravdan izbor Stipe Miočić preko Tom Aspinall za njegovu sledeću borbu.

UFC šampion u teškoj kategoriji povukao se iz svoje UFC 295 odbrane protiv Mioića u novembru prošle godine sa povredom pektoralnog mišića. Aspinall je doveden na kartu dok je tukao Sergej Pavlovič za prelaznu titulu. Aspinall je tražio da se Jones skine, što Dejna Vajt Odbacio. Džons je potvrdio da ima dogovoren datum povratka.

Pobeda nad Miočićem dala bi Džonsu pobedu protiv jednog od najboljih teškaša u UFC-u. Postoje nagoveštaji da bi pobeda mogla da vidi Džonsa u penziji. Međutim, on je otvoren za borbu Aleks Pereira. Brazilac je stao Brdo Džamahal u svojoj poslednjoj borbi na UFC 300, pošto je Džons osećao da je Veжi ime nego Aspinall. Džons je porekao da je izbegavao Aspinala, umanjujući njegova dostignuća.

Aspinall će se boriti na UFC 304 u PPV-u u Mančesteru, Engleska. Njegov protivnik nije potvrđen. Međutim, on je povezan sa borbama protiv Curtis Blaydes I Ciryl Gane. Blejds je jedini borac koji je pobedio Apsinala, dok je Tom optužio Ganea da ga je izbegavao. Ali dok se ne suoči sa Džonsom, Aspinall mora da nastavi da čisti diviziju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.