Tajson se okreće sirovom mesu za borbu sa Džejkom Polom

Tajson se okreće sirovom mesu za borbu sa Džejkom Polom

Majk Tajson pribegao jedenju sirovog mesa za pripremu Džejk Pol.

Njihov okršaj 20. jula biće profesionalna borba posle mnogo briga. Pedesetosmogodišnjak Tajson napravio je velike promene u svom načinu života kako bi se pripremio za ovu borbu. Trenira tri puta dnevno i zabranio je sebi seks i koћu. Nadam se, Ove promene će mu omogućiti da pobedi mlađeg Pavla sa 28 godina.

Problematično dete je aktivnije, pošto je dva puta boksovalo od decembra, tuklo Andre August I Ryan Bourland. On takođe najefikasniji do 240 kg, navodeći da će njegova brzina i snaga i dalje biti tu kada smanji malo težine.

„Čudno mi je što imam 230 godina. Ali pošto je ovo bilo knedla posle moje poslednje borbe, moram da jedem što je više moguće i ispostavilo se da moje telo nosi ovu težinu super dobro. A ja samo rastem. Mislim da ću doći do 240 i verovatno smanjiti tako da sam mnogo brži.

„Ali ako treniram za ovaj kamp – a kamp nije počeo – ali ako treniram u ovom kampu sa 240 i onda smanjim na 220 to je u osnovi kao da sam imao prsluk sa tegovima od 20 kg za ceo kamp. Tako da će moji mišići biti mnogo jači i ta brzina će proći“, Pol Rekao

Dok Tyson nije boksovao profi borbu od poraza od Kevin McBride godine, bio je na izložbi 2020 protiv Roj Džons junior. Tajson je osećao da će mu udaljavanje od uobičajene veganske ishrane do sirovog mesa pomoći.

„Sada ću morati da ga pojedem jer će moj protivnik biti sirovo meso“, rekao je Tajson

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.