Horhe Masvidal o tome zašto se nikada nije borio sa Mekgregorom – „Mislim da Konor zna da sam loš za njegov brend“

Horhe Masvidal o tome zašto se nikada nije borio sa Mekgregorom – "Mislim da Konor zna da sam loš za njegov brend"

Horhe Masvidal je početkom nedelje izneo tvrdnje da je Konor Mekgregor odbio da se bori sa njim zbog njihove razlike u veličini, kao i zbog činjenice da je potencijalni gubitak bio previše rizičan za Irca.

Masvidal i Mekgregor već neko vreme fotografišu jedni druge na društvenim mrežama, ali se o veoma malo čemu ikada govorilo na putu svađe između njih dvojice.

Iako je ovo očigledno samo jedna strana priče, a samo odabrani malo ko zna drugu u ovom trenutku, „Gamebred“ je ukazao na neke detalje u nedavnom intervjuu za Vlad TV.

„Mislim da Konor (Mekgregor) zna da sam loš za njegov brend. Veći sam od njega, stajaću ispred njega i prebiću ga na nogama. Neću da ga srušim… On nikada neće biti isti zato što imam nešto da lomim momke tamo gde nikada nisu isti, pogotovo ako izaberu da idu tim putem.“

(h/t Sportskeeda.com)

Odlaskom Masvidala iz UFC-a pre više od godinu dana, i Mekgregorom koji se sprema da se vrati u akciju ovog juna protiv Majkla Čendlera, njih dvojica su u ovom trenutku na veoma različitim putanjama. Ali, bez obzira na činjenicu da je ovo samo zamerka koja verovatno nikada neće ići dalje, ove nedavne izjave će bez sumnje zapaliti neke dodatne stvari napred-nazad.

Uprkos povlačenju iz UFC-a, Masvidal ima zakazan bokserski meč od 10 rundi za ovaj jul u Anahajmu protiv bivšeg UFC BMF protivnika za titulu Nejta Dijaza. Rodom iz Majamija takođe je bio zauzet promocijom borbi pod „Gamebred Bareknuckle MMA“, a njihov poslednji događaj odigrao se u martu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.