Sydney Sweeney To Star In Christy Martin Biopic

Sydney Sweeney To Star In Christy Martin Biopic

Holivudska glumica Sidni Svini pristala je da glumi u bokserskom biopiku zasnovanom na životu Kristi Martin.

Film je opisan kao ‘ženski Roki’. Martin je ušao u istoriju, postavši prvi ženski bokser koji se pojavio na Sports Illustrated. Film će istražiti bokserov pederski identitet i kako joj je sport dozvolio da ga koristi „kao vozilo da izrazi sebe i svoj bes.

Dodatne teme uključivaće njen odnos sa suprugom Džejmsom V. Martinom. Martin je pokušao da je ubije, izbo ju je nekoliko puta 2010. Svini je najpoznatija po ulozi u Euforiji. Trenirala je u MMA za madam Veb, pokazujući da zna šta je potrebno da bi trenirala za intenzivan film. Dok je film pao na blagajnama, Svini se nada da će ovaj proći bolje.

„Kristi Martin ne samo da je legitimizovala ženski boks, već je prevazišla rodne stereotipe, i borila se kroz emocionalno, fizičko i finansijsko zlostavljanje. Strastvena sam u svetu borbe, Kristina priča obasjava njen neverovatan uspon ka vrhu dok pokazuje borbu slavnih iza zavesa. Osećam potrebu da ispričam priču o ženi koja se suočila sa toliko nedaća i nije dozvolila da je pobedi. To je moćno, i emotivno“, Svini Rekao

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.