Prajs i MekKaskil se pripremaju za rat

Prajs i MekKaskil se pripremaju za rat

Loren Prajs Kutije Džesika MekKaskil 11. maja, pošto su oba boksera imala poslednju presu pred borbu.

Prajs juri svoju prvu svetsku titulu, sa ciljem da zgrabi McCaskill-ove WBA, IBO i Ring Magazine Welterweight Belts. Njen trenutni rekord iznosi 6-0. Pritisak je na Prajsu dok će se boriti u svom rodnom gradu, Kardifu, Velsu. Ona je bivša olimpijka, pošto je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. Da li će pobediti, Price cilja bouts with Nataša Džonas I Sendi Rajan.

McCaskill ulazi u borbu sa nerešenim rezultatom Sendi Rajan. Ona je 12-3-1. Porazi od bivšeg neprikosnovenog juniorskog šampiona u velter kategoriji Šantel Kameron I Kejti Tejlor, neprikosnoveni šampion sa dve težine sa 135 i 140 godina, nema čega da se stidi. Evo ključnog trenutka od novinara.

Ističe

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.