Garsija na meti Spensa zbog avgustovske borbe

Garsija na meti Spensa zbog avgustovske borbe

Rajan Garsija Ћeli Erol Spens junior. za svoju sledeću borbu u avgustu uprkos nedavno neuspešnim VADA testovima.

Garsija se trenutno bori sa tvrdnjama da je uzeo PED nakon što je dva puta bio pozitivan na Ostarin. Ako bude proglašen krivim, Garsija će pobediti Devin Haney može biti poništena, uz moguću zabranu koja sledi. Bokser je oslobođen optužbi da ima 19-Norandrosteron, jer je zatražio svoj B uzorak za dalje testiranje. Dok čeka ishod, Garsija je usmerio pažnju na borbu za Spens.

Imaju dosta istorije, pošto su trenirali sa Derik Džejms. Spens je, međutim, otišao posle poraza od Terens Kroford. Dћejms i Spens su se posusti nakon љto je trener tvrdio da mu se duguje novac. Džejms je tužio Spensa, navodeći da ima pravo na 10 procenata Spensove torbice od 25 miliona dolara i PPV za borbu sa Krofordom.

Garsija se oglašao rekavši Spensu da plati ono što je dospelo. To je Garsiji dalo podsticaj da se bori, jer je naložio svom timu da pošalje Spensu ponudu. Garsija preskače pištolj pošto je mogao da dobije zabranu. Međutim, ovo je promocija za potencijalnu borbu koja će ojađena samo ako Garsija bude oslobođen optužbi. Džejms zna Spensovu igru, što će pomoći Garsiji da dobije bolji taktički plan igre.

Spensova forma takođe nije jasna. Podvrgnut je operaciji katarakte preko desnog oka posle krafordovog gubitka. Garsija poseduje destruktivnu levu udicu koja bi mogla da ošteti Spensa. Borba bi se bez sumnje rasprodala, a Garsija je već u avgustu bio na meti datuma na stadionu Dalas Kaubojsa.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.