Ex-Olympian Gable Steveson Pursues MMA, NFL Offers

Ex-Olympian Gable Steveson Pursues MMA, NFL Offers

Gable Steveson, bivši rvač SRZ i olimpijac, mogao bi da zauzme MMA ili NFL.

Stivenson je svoje ime napravio osvajanjem zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. Ima sniћavanje 67-2 u NCAA. Njegov uspeh ga je odneo do dogovora sa Svetskom trgovinskom sRZ 2021. Gable je našao svoje vreme mnogo Teћe nego što se očekivalo, samo imati singl bout. Pojavio se u Rvačkoj Maniji 38 Noć 1 2022. Sledećeg dana, krenuo je na Čeda Gejda, izvodeći supleks na njemu.

Postojale su velike nade za Stivensona od kada je bio prvi olimpijac sa zlatnom medaljom koju je od tada potpisao SRZ Ugao Kurta. Ali njegovo vreme se završilo, kao što je i on bio oslobođen ovog meseca. Trenira u Kill Cliff FC, gde je bivši UFC šampion u velter kategoriji Robbie Lawler je poznat po prisustvu. Arijel Helvani je zadirkivao veliki potez za rvača posle izjave menadžera rvača.

„Gejd Stivson je veoma zahvalan na prilikama koje je imao sa SRZ i želeo bi da se zahvali svima u organizaciji koji su mu pomogli da tamo dođe. On bi takođe želeo da se zahvali svim navijačima što su mu pomogli na profesionalnom rvačkom putovanju. Sada, Gejdi je spreman da nastavi takmičenje protiv takmičenja na elitnom nivou i raduje se što će vrlo brzo podeliti velike vesti sa svima vama.“

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.