Luke Rockhold’s Thoughts On Future With Karate Combat

Luke Rockhold's Thoughts On Future With Karate Combat

Tek što je pobedio Džoa Šilinga na svom debiju u Karate Borbenoj borbi, bivši UFC šampion Luk Rokhold misli da bi događaj u Stilu Gran prija bio odličan sledeći potez sa promocijom.

Prošlog meseca, Rochold je isporučio gadnu desnu udicu koja je ispustila Šilinga u trećem krugu njihovog takmičenja u Dubaiju. Udarac je značio početak kraja za bivšeg kik-boksera Slave, i tek tako, Rokhold je prekinuo niz od 5 borbi u borbenim sportskim nastupima.

Od tada je borbena sportska zajednica radoznala šta bi mogao da bude sledeći korak za Rokhold, a u nedavnoj epizodi JAXXON podkasta otkrio je šta ima na umu.

„Da, Anderson Silva, (Majkl Bisping) i Ljoto Mačida sve u jednoj noći“, rekao je Rokhold.

„To je izbor lutrije“, rekao je Rokhold. „To sam ja, Anderson Silva, Ljoto Mačida i Bisping, pik lutrije, dvostruka borba, šampionat, Karate Borba.“

(h/t MMAJunkie.com)

Pored toga što je jasno stavio do znanja da planira da nastavi da se bori, Rokhold je imenovao neke protivnike izbora za ono što bi mogao da bude zanimljiv događaj. Pre svega, Michael Bisping, koji najavljeno na njegovom podkastu nedavno da bi bio zainteresovan za karate borbeno pojavljivanje da bi se okomio na Rockholda. Naravno, par se sastao dva puta ranije, u UFC-ovom divizonu srednje kategorije, što je ovo još više zaintrigiralo.

Iako se čini da u ovom trenutku predloženi događaj ni na koji način nije zvaničan, niti se o njemu govori, tema je svakako podigla neke obrve, a definitivno bi mogla da proizvede određeno interesovanje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.