Intenzivno lice Lome i Kambososa

Loma and Kambosos' Intense Face-Off

Vasilije Lomačenko I Džordž Kambosos mlađi. imali su intenzivno lice više od tri minuta tokom poslednjeg pres-pres-presa uoči njihovog okršaja 12.

Upražnjeni okršaj IBF titule u lakoj kategoriji održava se u Pertu, u Australiji. Kaiš je bio slobodan posle Devin Haney upražnjeno da bi se preselio u juniorsku velter kategoriju. Lomačenko je propustio neprikosnoven sa 135, izgubivši od Hejnija kontroverznom jednoglasnom odlukom. Tridesetšednogodišnjak je otkrio da je njegova dugoročna budućnost neizvesna, aludirajući na moguću penziju.

Kambosos se takođe suočava sa sumnjama u svoj oblik. Bivši ujedinjeni šampion u lakoj kategoriji je opao od pobeđivanje Teofimo Lopez 2021. Usledila su dva uzastopna poraza od Hejnija, koji je postao neprikosnoven. Kambosos je obezbedio većinsku pobedu protiv Maksi Hjuz u svojoj poslednjoj borbi. Međutim, mnogi su smatrali da je Hjuz pobednik. Australijanac je doveo u pitanje Lominu glad. Međutim, obojica su delovali fokusirano, buljeći više od tri minuta dok je obezbeđenje intervenisalo.

Ističe

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.