Bob Arum bi opet radio sa Crawfordom

Bob Arum bi opet radio sa Crawfordom

Bob Arum je otvoren za promociju Terens Kroford Ponovo.

Kroford je napustio Top Rank 2021 godine posle pobede nad Šon Porter. Odluka je imala za cilj da obezbedi najveću borbu u velter kategoriji, tačnije Erol Spens junior. bout. Bad je prešao ulicu da potpiše ugovor sa PBC-om za borbu za Spens. Zaustavio je Spensa da postane prvi neprikosnoveni šampion velter kategorije iz doba četiri pojasa.

On je sada slobodan agent, blisko sarađuje sa Saudijcima koji su pomogli da se namesti Krofordova borba sa Israil Madrimov za 3. avgust. Izveštaji takođe ukazuju da Saudijci žele da se Kroford bori Canelo Alvarez. S obzirom da Top Rank ima dobar odnos sa Saudijcima, Arum nije isključio mogućnost buduće saradnje.

„Nikada ništa ne uzimam lično. To je posao. Da imamo pravog borca na pravom novcu, i da je to zadovoljilo Kroforda, da li bismo se borili sa Krofordom? Naravno da bismo. Tamo nema animoziteta. U tom slučaju, rečeno je da stvari nisu smele da se kažu na oba dela. Terens je veliki borac. Da imamo nešto što mu se dopadne, verujem da bi se vratio da se posvađa sa nama, i sigurno bismo se posvađali sa njim“, Arum Rekao

To je malo verovatno na osnovu Kako je Kroford napustio Top Rank. Tužio je Aruma, tvrdeći da je ‘revoltirana rasna pristrasnost’, želeći otprilike 10 miliona dolara. U tužbi se tvrdi da ga je Top Rank sprečio da dobije najveće tuče. Iako Arum možda gleda dalje od toga, Kroford će imati koristi od toga da bude slobodan agent, što će mu omogućiti da obezbedi najveće borbe preko Saudijaca.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.