Payton Talbott vs. Yanis Ghemmouri Added To McGregor Vs. Chandler Card

Payton Talbott vs. Yanis Ghemmouri Added To McGregor Vs. Chandler Card

Conor McGregor Vs. Majkl Čendler UFC 303 okršaj ima još jednu borbu dodatu na svoju karticu dok će se Pejton Talbot suočiti Yanis Ghemmouri u bantamweight okršaju.

Talbot je debitovao 2021 godine posle osvajanja UFC ugovora Sa Dana White’s Grupa kandidata. Pobedio je u svojoj prvoj UFC borbi, pobedivši Nick Aguirre putem podneska u trećem krugu u novembru 2023. Njegova sledeća borba je bila još bolja predstava, nokautiranje Cameron Saaiman u drugom krugu da ostane neporažen.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Post koji deli UFC (@ufc)

Njegov protivnik, Ghemmouri, još uvek traži svoju prvu UFC pobedu. Dvadesetdevetogodišnjak je izgubio na svom UFC debiju protiv Vilijam Gomis. Ali moћe da se iskupi na najveжoj pozornici. To je Mekgregorova prva borba od poraza Dastin Poirier na UFC 264 u 2021. Okršaj će se dogoditi sa 170 funti u, kako se očekuje, rasprodaji.

Glavni događaj podrške videće bivšeg UFC šampiona u lakoj kategoriji Brdo Džamahal Borba Khalil Rountree Jr. Hil se nada da će se povratiti posle poraza u prvom kolu KO od Aleks Pereira na UFC 300. Rountree nije navalentan, pošto je osvojio pet na odskoku.

Trenutna kartica

Conor McGregor protiv Michael Chandlera

Jamahal Hill protiv Khalil Rountree Jr.

Cub Swanson vs. Andre Fili

Mišel Voterson-Gomez protiv Džilijan Robertson

Carlos Hernandez vs. Rei Tsuruya

Joe Pyfer vs. Marc-André Barriault

Mayra Bueno Silva vs. Macy Chiasson

Ricky Simón vs. Vinicius Oliveira

Payton Talbott vs. Yanis Ghemmouri

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.