Jermal Šarlo uhapšen zbog DWI; WBC skida svoju titulu

Jermal Šarlo uhapšen zbog DWI; WBC skida svoju titulu

Džermel Šarlo je uhapšen i optužen posle incidenta sa DWI.

Izveštaji ukazuju da je udario lamborginija u drugi auto 7. Šarlo se navodno odvezao sa mesta zločina. Bokser je ignorisao sirene, rekavši mu da stane pre nego što se na kraju zaustavio kilometar kasnije od mesta zločina na crvenom svetlu.

Uhapšen je i imao je test trezvenosti. Njegova krv je pokazala da mu je nivo alkohola preko .15. Bokser je potom uhapšen zbog DWI i zbog bežanja sa lica mesta. Šarlo je navodno naneo štetu vrednu više od 200 dolara. Niko nije povređen. On je oslobođen posle obveznice od 9.500 dolara. Kent Šefer, Šarlov advokat, je sada odgovorio.

„Džermel je bio na obuci. On nije koristio nikakvu vrstu droge,“ Schaffer Rekao

Stvari su se pogorљale. WBC je oduzeo Šarlu pojas srednje kategorije. Ovo je veliki neuspeh jer se vratio sportu tek prošle godine kada je pobedio Hoze Benavidez junior. Pobeda je usledila posle više od dvogodišnjeg odsustva iz ringa zbog problema sa mentalnim zdravljem. Postoje ozbiljna pitanja preko Šarlovu budućnost.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.