De La Hoyina vila u Vegasu u prodaji za 20 miliona dolara

De La Hoyina vila u Vegasu u prodaji za 20 miliona dolara

Oscar De La Hoya’s Vila je stavljena na tržište za 20 miliona dolara.

Kuća se nalazi na 9.000 kvadratnih metara i ima impresivnih pet spavaćih soba i sedam kupatila, u Hendersonu, u Nevadi, oko pet milja južno od Las Vegasa. Promoter je navodno kupio nekretninu za 14,6 miliona dolara 2022. godine dok su građevinski radovi još uvek u toku. Ako prodaja prođe, to će de La Hoju zaraditi lepu, urednu zaradu.

Međutim, De La Hoja život u svetu boksa nije bio tako postojan. Otkako je postao svetski šampion sa šest kilograma, suosnivač je „Golden Boy Promotions“. Međutim, njegova trenutna štala je pod lupom. Njegov Najveжi Zvezda Rajan Garsija, pao na VADA testu za Ostarine, ostavljajući svoju pobedu nad Devin Haney u nedoumici.

Ako Garsija ne dokaže svoju nevinost, to bi moglo da postane takmičenje bez takmičenja. Canelo Alvarez takođe je optužio De La Hoju da pokušava da ukrade novac od njega, ostavljajući promoteru da izda prekid i žudnja. Alvarez bi onda pobedio De La Hoyini borac Jaime Munguia. Sa Vergil Ortiz Junior. Oskarov drugi glavni borac, koji se ne prodaje dobro, Zlatnom dečaku predstoji težak put.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.