O’Malley nezadovoljan McGregorovim iskopavanjem

O'Malley nezadovoljan McGregorovim iskopavanjem

Šon O’Malley, UFC Šampion u bantam kategoriji, bio je nezadovoljan Conor McGregor’s kopaj prema njemu.

Mekgregor se oglasio na društvenim mrežama prateći Od Rajana Garsije pobeda nad Devin Haney, koji je pomućen njegovim neuspešnim VADA testom za Ostarine. Garsija je ostao pri stavu da je nevin, poričući da je imao nameru da koristi PEDS. Ozloglašeni je napao Garsiju, sa kojim je ranije bio u dobrim odnosima.

Mekgregor je posetio Garsiju u svlačionici posle poraza od Gervonta Dejvis. Podržao je Garsiju da se vrati jači, rekavši da želi ponovo da vidi borbu sa 140 bez klauzule o rehidrataciji. Kada je objavljena vest o Garsijinom neuspelom testu, Mekgregor se distancirao od Rajana, takođe ponekući O’Malijev prethodni neuspeli test za Ostarina. Irac je potom predložio tuču između Garsije i O’Malija, istovremeno izazivajući Sugu na sparing sesiju.

„Prevario je težinu i bio je sokovnik, doživotna zabrana. Tužno je videti, tužno je reći. Tuћno i pomalo bolesno. Ne približavaj mi se ako te ikada vidim Rajana Garsiju. Ja sam zapravo zgrožena. Ovaj Ostarin me podseжa na Љona O’Malija. Ne sviđa mi se ovo, razbiću vas obojicu, da li želite sparing.

„Hotel, crna koћa gostionica. #letssparomalley i #garcia dve male ostarine glave… Šta misliš da si ovde? Da sam ja Hejnin otac, mrtav si bez obzira na to. Lud… Ti mala budalo. Saberi glavu jer ću je razbiti laktovima ako to ne uradiš. Fer plej Devina svaka čast. Tvoj nastup je upravo postao još herojski! Bravo,“ McGregor navedeno

Suga je sada uzvratio na te komentare, kako su stvari postale lične.

„F**** Conor, čoveče. Video sam mnogo ljudi koji su bili u fazonu ‘Prokletstvo, kladim se da je Suga tužan, on uvek priča samo sjajno o Conoru, on je njegov f***** idol'“, „Upravo je malo tvitovao rant, f***** slinavi zašećereni, pričajući s****… Bila sam više tužna nego besna. Jedva čekam da vidim Majkla Čendlera kako ga apsolutno spava. Pojaviću se, brzo se presvlačim. F*** Conor“, dodao je O’Malley

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.