Shakur Stevenson vs. Artem Harutyunyan Confirmed For July 6

Shakur Stevenson vs. Artem Harutyunyan Confirmed For July 6

Shakur Stevenson će biti u kutiji Artem Harutyunyan 6 jula u Njuarku, Nju Džersi, u odbranu svoje WBC titule u lakoj kategoriji.

Stivenson namerava da se povrati od prethodnog nastupa protiv Edwin De Los Santos. Šampion tri divizije se defanzivno borio, izviždan je tokom borbe. Dok je on izašao kao pobednik, bori se protiv Devin Haney I Gervonta Dejvis postalo je manje verovatno. Stivenson je kasnije pojasnio da mu je u meč došla povreda ruke. Harutyunyan dolazi sa porazom da Frenk Martin. 135 kilograma je dobilo koleno u poslednjoj rundi, što je Martinu dalo odluku o rezultatima.

U glavnoj podršci, O’Shaquie Foster braniće svoj WBC Juniorski pojas u lakoj kategoriji protiv Robson Conceicao. Foster je dobio tesnu odluku o podeli u poslednjoj borbi protiv Abrahama Nove, ispustivši ga u poslednjoj rundi. U međuvremenu, Conceicao je zaustavio Jose Ivana Guardada Ortiza u sedmoj rundi tokom prethodne borbe. Drugde Keyshawn Davis boksovaće Migel Madueno.

Reakcija

„Lep je osećaj vratiti se kući u Njuark, gde cene mladu legendu, i napraviti moju prvu odbranu titule sa 135 godina. 6 jula, Down Goes Artem,“ Shakur

„Poštujem Šakura Stivensona kao šampiona, ali dolazim da šokiram njegove navijače iz rodnog grada i osvojim WBC šampionat u lakoj kategoriji. Ovo je životna prilika, i iskoristiću je u potpunosti. Ovo жe biti moja druga borba u SAD. Naučio sam i napredovao od poraza od Frenka Martina“, Artem

Društveni mediji

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.