Tom Aspinall ubeđen da Džon Džons ne želi da se bori

Tom Aspinall ubeđen da Džon Džons ne želi da se bori

Tom Aspinall udvostručio svoje uverenje da Džon Džons ne ћeli da se bori sa njim.

Jones je izašao u Recimo da ima ‘sastanak’ za sledeću borbu. Njegova poslednja borba je bila pobeda Ciryl Gane, UFC 285, proљle godine. Bouns se povukao iz odbrane titule protiv Stipe Miočić sa povredom pektoralnog mišića. Dejna Vajt odbio je da oduzme Džonsu pošto je Aspinall hteo da se bori sa Miočićem za pun pojas.

Džons se sada vratio treninzima sa pogledom na povratak. Međutim, distancirao se od borbe protiv Aspinala. On vodi potencijalnu borbu sa Aleks Pereira. Brazilac je osvajao titule u srednjoj kategoriji i lakoj kategoriji. Dolazi do spektakularne pobede u prvom kolu KO nad Brdo Džamahal na UFC 300, zadržavajući svoj pojas lake kategorije. Džons je smatrao da je borba sa Pereirom mnogo veća.

„Apsolutno ne postoji borba koja generiše vakav dan isplate. Marketing bi bio lud. Tom je važan samo u UK, newsflash. Pereira je jedna od najpolarizovanijih ličnosti koje je ovaj sport video. Tom je kandidat koji je osvojio pojas protiv drugog kandidata. Morali smo da spasimo glavni dogaрaj Medison Skver Gardena. Razmišljam o dolarskim znacima, nasleđu, velikoj slici ovde. Ne ono što navijači UK umiru od želje da vide“, Džons Rekao

Dok je Aspinalov povratak potvrđen za UFC 304, uz moguću borbu protiv Curtis BlaydesBritanac je bio frustriran Džonsovim antikvitetima.

„Ako uspemo da nagovorimo starog Džona da ikada potpiše ugovor sa mojim imenom sa druge strane ugovora, pričaću o njemu satima u ovoj emisiji. Ali trenutno, tip ponovo igra igrice. Pokušava da ubedi javnost u ono što želi, a šta ne. Љto mu stvarno dobro ide. Kao što rekoh, možemo da ćaskamo o Džonu ako, ako i kada, ikada potpiše ugovor sa mojim imenom sa druge strane. Sada, budimo iskreni, ne izgleda baš verovatno“, Aspinall navedeno

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.