Met Braun najavio odlazak u penziju

Met Braun najavio odlazak u penziju

Met Braun se povukao iz MMA posle 19 godina u tom sportu.

Bivši UFC velter kategorija poražena Court McGee prošle godine preko ko prve runde, koja bi na kraju bila njegova Poslednji MMA izgled. Iako nikada nije osvojio titulu, Braun je bio jedan od najuzbudljivijih boraca u UFC-u. Mekgi je bio Braunov 13 KO u UFC-u, drugi iza Derik Luis, koji drži rekord Sa 14. Braun se penzionisao sa MMA rekordom 26-19-0.

Bio je povezan sa borbom protiv Džim Miler U UFC 300. Međutim, borba se nikada nije dogodila jer će ‘Besmrtnik’ usmeriti pažnju na drugo mesto. Počasti su pristigle za borca, koji se zahvalio svojim navijačima što su razumeli njegovu odluku.

„Ne koristim reč ‘penzionisanje’… Prelazim na druge stvari, ne kuliram u Majamiju na golfu po ceo dan. To je penzija. Radiću napornije nego kad sam se borio lol. Moj (stari a**) iPhone se pregrejao i baterija je uginula od količine obaveštenja koje sam danas primio. Prezadovoljan sam što nisam ni pomislio da je ljudima zaista stalo kada sam postavio ranije danas. Volite vas sve svima svim srcem“, izjavio je Braun

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.