Dejvis se suprotstavlja Haney licem u lice

Dejvis se suprotstavlja Haney licem u lice

Gervonta Dejvis Suoиeni Devin Haney u prepirki licem u lice.

Dejvis i Hejni nisu u dobrim odnosima. Pre nego što je Haney boksovao Rajan GarsijaSan je optužio Dejvisa da ga je izbegavao. Hejni je rekao da svaka borba može da se desi samo sa 140 bez klauzule o rehidrataciji. Posle Haneyieg poraza od Rajan GarsijaDejvis je trolovao Hejnija, pitajući ga da li mu je ‘vilica’ u redu. Tenk je takođe branio Garsiju posle neuspelog VADA testa za Ostarina, rekavši da veruje da je Rajan nevin.

Dok se Dejvis priprema za borbu Frenk Martin 15. juna, iskoristio je svoje vreme da priđe Hejni. Bokser se prvi put zamislio blizu Hejnijevog kamioneta. Usledila je interakcija uživo. Sledeći video klip prikazuje Dejvisa i Hejnija kako razmenjuju reči. Njihova pratnja ih je razdvajala. Hejni je potom nastavio da ulazi u svoje vozilo.

Incident je mogao da se uradi kako bi se promovisala Dejvisova borba sa Martinom, s obzirom na to da bokserski svet govori o posledicama Haney-Garcia. Takođe omogućava Dejvisu da Promoviše budućnost Borba Sa Hejnijem posle Tenkove vesti da je potpisao ugovor o borbi 6-7. To je postavilo narativ za Dejvisa protiv Hejnija.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.