Ian Machado Garry Adamant That He Would ‘Rag Doll’ Colby Covington

Ian Machado Garry Adamant That He Would 'Rag Doll' Colby Covington

Tokom poslednjih nekoliko meseci, neporaženi UFC velter kategorija Jan Mačado Geri većinu svoje javnosti provodi suočavajući se sa vremenom prozivajući Kolbija Kovingtona, a taj trend se nastavio i prošlog vikenda.

Tokom intervjua u bekstejdžu UFC 301, Geri je izrazio veoma samouvereno mišljenje o tome kako će se stvari nastaviti ako se borba sa Kovingtonom ikada ostvari.

Geri je takođe izrazio da ne oseća da će se Kovington ikada prijaviti da se bori sa njim. Ali sa svim tim napred-nazad, stvari su sve interesantnije.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by FULL SEND MMA (@fullsend_mma)

„Ako Kolbi potpiše taj ugovor (da se bori sa mnom), izaći ću sa kolenom gore i reći, ‘Uzmi f****** stvar. Uzmi tu stvar ****** da vidimo šta će se desiti.’ Krpiću ga lutkom. Obećavam ti sada. Nema sumnje da ću ga krpiti lutkom. Istina je da iskreno ne vidim svet gde Kolbi potpisuje ugovor. Iskreno ne znam, ali ako je dovoljno muško, i ako ima muda da to uradi, onda se Kolbi pojavi.“

„Pokaži ljudima zašto si tako dobar“, rekao je Geri. „Mislim da nisi dobar******, i mislim da жu te oљamariti u roku od pet minuta.“

Geri najskorije izlazi iz podeljene odluke pobedom nad Džefom Nilom u februaru, dodavši sedmu pobedu u isto toliko UFC nastupa. U međuvremenu, Kovington je bio kratak u još jednom pogotku za titulu protiv Leona Edvardsa u decembru, a osim đubretarskog razgovora sa Gerijem, ostao je prilično tih.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.