Rajan Garsija poriče da je koristio PED-ove, rekao Džejku Polu da će napustiti boks

Rajan Garsija poriče da je koristio PED-ove, rekao Džejku Polu da će napustiti boks

Rajan Garsija negirao da je uzimao PED-ove, govoreći Džejk Pol Prestao bi da boksuje ako bi to uradio.

Garsija i Pol imaju blisku vezu. King Ry je prvi put upoznao Pola sa boksom jer će Problematično dete posetiti Garsijin dom u Viktorvilu. Njihove karijere su u različitim fazama. Paul je spreman da se suoči Majk Tajson 20. jula u mega događaju na Netfliksu. U međuvremenu, Garsija je najbolja pobeda Devin Haney moћda je u opasnosti.

Rajan je bio pozitivan na Ostarin, zabranjenu supstancu poznatu po poboljšanju izdržljivosti, mišića i sagorevanja masti. Postoji i mogućnost 19-norandrosteron, anabolički steroid u Garsijinom sistemu. Međutim, potrebno je dodatno testiranje da bi se to potvrdilo. Garsija poriče bilo kakve zloupotrebe, jer testira svoj B uzorak. Zbog presude Garsija je mogao da bude zabranjen, a pobeda je proglašena zabranom takmičenja. Garsija je bio nepokolebljiv, nije uradio ništa loše.

„Rajane, ako si ti to uradio, onda je to stvarno zakačeno. Biću besan na tebe kao prijatelja, to je jebeno“, Pavle

„Kada bih to uradio, što prokleto dobro znam da nisam, prestao bih da boksujem. Nisam to uradila. To je ludo. Na kraju dana, znam da nisam. Bog me posmatra sve vreme. Neću da uradim nešto da prevarim ljude. Mogao sam da ga povredim. Mogao sam da ga ubijem. Zašto bih to uradio? To je tako glupo, neću to da uradim. Deada**, nikad ne bih varao“, Garsija Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.