Mike Perry Eyes Conor McGregor Fight In BKFC

Mike Perry Eyes Conor McGregor Fight In BKFC

Majk Peri je nada u borbu Conor McGregor u BKFC- u.

Peri je i dalje neporažen u BKFC- u, sa rekordom 5-0. Prestao je Tijago Alveš u svojoj poslednjoj borbi tokom prve runde, nastavljajući impresivan start od kada je napustio UFC. Perijeva UFC karijera je propatila, pošto je izgubio četiri od poslednjih pet borbi. Posle Mekgregorovog dela vlasništva nad BKFC-om, Peri želi da se suoči sa Ircem.

Mekgregor je potvrdio svoje vlasništvo tokom BKFC KnuckleMania 4. On je gradio svoje interesovanje za organizaciju, čuveno se suočavajući sa Perijem u BKFC 41 prošle godine. Mekgregor je takođe sponzorisao njihove događaje sa Proper Twelve i Falsifikovanim Irskim Stoutom. Peri je osećao da može da pruži Mekgregoru težak izazov.

„Možda konor tuča (može da se desi). Jedina stvar u borbi Konora koja bi mogla da bude moguжnost je samo vreme. Jer još uvek ima dve (borbe) na UFC ugovoru. Nakon što se bori sa Majklom Čendlerom, imaće jedan, a onda UFC dolazi za sto, verovatno će pokušati da ga zaključa na dogovore i verovatno najbolje dogovore koje možeš da sastaviš, ne znam. Da je hteo to da uradi, to bi bio njegov izbor. Zato se još uvek bori jer to želi. Mogu to da poštujem ceo dan. Svađa bi bila veoma zabavna s obzirom da smo se oboje posvađali Edi Alvarez i on ga je stvarno očistio,“ Perry Rekao

Mekgregor se trenutno priprema za Majkl Čendler 29. juna na UFC 303. Navijači čekaju da vide kako će izgledati od poraza i lomljenja noge protiv Dastin Poirier na UFC 264 u 2021. Tri poraza od njegova poslednja četiri UFC meča čine Mekgregorovu budućnost neizvesnom. Ako ubedljivo pobedi Čendlera i napusti UFC, Mekgregor ima potencijal da izgradi BKFC boreći se u njemu.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.