Gervonta Dejvis: Bogatiji sam od Flojda Mejvedera juniora. Posle novog dogovora

Gervonta Dejvis: Bogatiji sam od Flojda Mejvedera juniora. Posle novog dogovora

Gervonta Dejvis kaže da je bogatiji od Flojd Mejveder mlađi. posle njegovog poslednjeg dogovora.

Dejvis je obelodanio da ima dogovor o borbi 6-7, pretekavši ono što je Mejveder obezbedio 2013. Mejvederov dogovor sa Showtime-om navodno je vredeo 200 miliona dolara. Tenk se trenutno priprema za boks Frenk Martin 15. juna. Silazi sa svog Najveжi pobediti, zaustaviti se Rajan Garsija prošle godine. Borba je prodata preko 1,2 miliona PPV-ova, dok je kapija bila preko 20 miliona dolara, što pokazuje Dejvisova zvezdana moć. Pobeda nad Martinom će nastaviti Dejvisov pohod da bude lice boksa.

„Ja sam u trenutku kada sam prošao pored njega i to radim u mladosti. Kada je Flojd Mejveder imao 29 godina (nije to radio kao ja), videćete. Taj (6-7 fight) dogovor o kome sam govorio, to je veće od njegovog (Mejvederovog šestougaonog) dogovora (koji je Flojd imao sa Showtime-om 2013), i samo ga puštam ovde“, rekao je Dejvis

Dogovor će možda doći do toga da se Dejvis suoči sa najvećim imenima. Mogao je da boksuje Shakur Stevenson za WBC titulu u lakoj kategoriji. Mogao je i da se bori Vasilije Lomačenko Ili Džordž Kambosos mlađi. Njih dvojica će boksovati 12. Tuиe su i na 140. Bouts with Devin Haney (WBC pojas) i Teofimo Lopez (WBO pojas) nudi Dejvisu snimke svetske titule. Takođe postoji šansa da se stvari vrate sa Rajanom Garsijom sa 140, ako King Ry očisti svoje ime nakon neuspelog VADA testa za Ostarine. Navijači sada mogu da vide Najveжi borbe koje se prave.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.