Gervonta Dejvis oči u oči 140 revanša sa Rajanom Garsijom

Gervonta Dejvis oči u oči 140 revanša sa Rajanom Garsijom

Gervonta Dejvis Želi revanš Rajan Garsija u 140.

Dejvis i Garsija su se borili prošle godine, pošto ga je Tenk zaustavio u sedmoj rundi pogotkom u telo. Garsija je okrivio klauzulu o težini od 136 kilograma i klauzulu o rehidrataciji od deset kilograma jer ga je ometala. Kralj Ry se odbio, tukao Devin Haney u svojoj najvećoj pobedi u karijeri. Međutim, rezultat je ispitan posle Garsijinog neuspelog VADA testa za Ostarin.

Supstanca pomaže u sagorevanju masti, izgradnji mišića i povećanju izdržljivosti. Postoji i mogućnost 19-norandrosterona u Garsijinom sistemu, koji podleže zvaničnom saopštenju. Garsija je rekao da je nevin, a Dejvis je podržao borca. Tenk je bio jasan da nema smisla da Garsija uzima PED protiv ne-udarača. On je takođe naveo da Garsijov učinak nije sugerisao da je bio ni na jednom PED-u. Ako Garsija bude oslobođen, Dejvis želi revanš u 140.

“145? Nije ni na 145. Zaљto ne moћe da bude na 140? Boriću se sa njim sa 140 godina“, rekao je Dejvis navedeno

Garsija će se možda boriti da napravi tu težinu. Posle pobede Hejnija, ciljao je potez na 147 ili 154. On je obelodanio da ne može da zaradi 140, niti je spreman da prihvati klauzulu o rehidrataciji. Pre nego što se Dejvis protiv Garsije ponovi, te prepreke moraju da se reše.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.