Džon Džons kaže da ima „sastanak“ za povratak

Džon Džons kaže da ima "sastanak" za povratak

Džon Džons kaže da postoji verbalni dogovor za njegov povratak.

UFC šampion u teškoj kategoriji izvukao je svoju UFC 295 odbranu titule protiv Stipe Miočić prošlog novembra. Bouns je povredio pektoralni mišić u sparingu i kasnije podvrgnut operaciji. Njegov povratak je odložen kada je Džons najavio dalju operaciju lakta. Tom Aspinall želeo je da se Džons skine kako bi mogao da se bori sa Miočićem za titulu. Dejna Vajt odbacio tu ideju, ostavljajući navijače da čekaju Džonsov povratak. To je korak bliže tome što je Džons najavio da će se uskoro vratiti.

Džons će se suočiti sa nekim koga smatraju najboljim teškašem koga je UFC ikada video. Bouns mora da se usredsredi na borbu, jer se bavio pitanjima izvan Oktagona. Džons je optužen da je pretio da će ubiti policajca za testiranje na drogu koji je posetio njegovu kuću. Bilo je izveštaja da je Džons bio pijan. Džons je negirao te tvrdnje, rekavši da nije uhapšen, jer je pokazao snimke sigurnosnih kamera na kojima ih pokazuje njihovom automobilu u dobrim odnosima. Miočića će voditi teška borba ako Džons bude zadržao fokus.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.