Gervonta Davis And Frank Martin Size Each Other Up in Their Kick-Off Presser

Gervonta Davis And Frank Martin Size Each Other Up in Their Kick-Off Presser

Gervonta Dejvis na kvadrat protiv Frenk Martin u njihovom šuteru prese.

Dvojica boraca suočavaju se 15. Dejvisova poslednja borba je bila pobeda u sedmom kolu Rajan Garsija. On je od tada odslužio zatvorsku kaznu zbog kršenja uslova kućnog pritvora. Martin nije navalentan, jer neporaženi jugozapad traži svoju prvu svetsku titulu. Njegova poslednja bout bila je pobeda nad Artem Harutyunyan jednoglasnom odlukom. Dejvis i Martin su sparingovali, kao što su obojica imali mnogo toga da kažu.

U ko-glavnom događaju, David Benavidez Borbe Oleksandr Gvozdyk. To je WBC Privremeni okršaj za titulu lake kategorije, što pobednika stavlja obaveznim za pobednika Artur Beterbijev Vs. Dmitrij Bivol. Bore se za neprikosnovenu titulu u lakoj kategoriji.

Benavidez se borio prošle godine, zaustavljajući se Demetrius Andrade. Nije uspeo da dobije Canelo Alvarez borbe, kako se kretao do 175. Gvozdyk ima tri uzastopne pobede od poraza od Beterbijeva. Pobeđen je Isak Rodriges u svojoj poslednjoj borbi. Dok je Canelo-Benavidez borba koju navijači žele, meksičko čudovište mora da savlada Gvozdyka.

Ističe

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.