Charles Oliveira’s Interest In Serving As Backup For McGregor Vs. Chandler

Charles Oliveira's Interest In Serving As Backup For McGregor Vs. Chandler

29. juna na UFC 303 Conor McGregor je spreman da napravi svoj dugo očekivani povratak, u meču sa Majklom Čendlerom, a Čarls Oliveira bi voleo da stane na palubu ako neko od njih treba da odustane od borbe.

Oliveira najskorije dolazi do poraza odluke od Armarmana Carukyana prošlog meseca na UFC 300, ali izgleda da ne želi da gubi vreme, i spreman je da se povrati.

UFC 303 će se srušiti uživo u Las Vegasu sledećeg meseca, u onome što će sigurno biti rasprodata publika unutar T-Mobile Arene kako bi prisustvovali povratku „Ozloglašenog“ Mekgregora.

„Prestanite da pričate o 170 i Konoru Mekgregoru“, rekla je Oliveira u medijskom scrumu UFC 301 (h/t MMA Borba). „Ponudio sam se da budem zamena za tu borbu, i očigledno, ne padam zbog toga. Zaradio bih nešto novca ako se ne borim i ako se borim onda fenomenalno. Jedini uslov je da se borim sa Mekgregorom onda bih morao ponovo da pregovaram o tome (ugovoru) za to.

„Jednom kada sam to rekao, svi su počeli da pričaju o meni i da se sele na 170, ali to nije baš tako“, zaključio je on.

(h/t MMAMania.com)

Oliveira kao rezerva za Mekgregor-Čendlera je sama po sebi interesantan koncept, ali kada uračunate u prošlost, postaje još interesantnija. Još 2021. godine, Oliveira je savladala Čendlera na UFC 262 i tako ostvarila šampionsku titulu u diviziji od 155 funti.

S obzirom na njegovu prošlu pobedu nad Čendlerom, Oliveira svakako oseća da može da se druži sa konkurencijom, sada ćemo sačekati i videti da li će se UFC povinovati njegovom zahtevu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.