Beterbijev povredio koleno; Odložena borba u Bivolu

Beterbijev povredio koleno; Odložena borba u Bivolu

Artur Beterbijev povukao se iz svog neprikosnovenog šampionata u lakoj kategoriji sa Dmitrij Bivol 1. juna zbog povrede kolena.

Rus je povredu zadobio na treningu, pa su IBF, WBC i WBO šampioni izašli iz okršaja. Beterbiev je prekinuo pobedu Kalum Smit u januaru, dok su sve oči bile uprte u neprikosnoveni okršaj. Bivol je u međuvremenu obezbedio jednoglasnu odluku Lindon Artur prošlog decembra. Top Rank se i dalje nada da će se borba održati krajem godine. Bivol će se boriti protiv zamene na junskoj karti. Međutim, nejasno je ko će to biti, pa će navijači ostaviti sledeću karticu.

Trenutna kartica

Deontay Wilder vs. Zhelei Zhang – teškaš

Filip Hrgović protiv Danijela Diboa – teškaš

Rejmond Ford protiv Nika Bola – perjani teg

Ostin Vilijams protiv Hamzaha Šeraza – srednje kategorije

Craig Richards vs. Willy Hutchinson – laki teškaš

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.