Arnold Allen To Face Giga Chikadze At UFC 304 In England

Arnold Allen To Face Giga Chikadze At UFC 304 In England

Ovog jula, UFC bi trebalo da ode na put u Mančester, a sada se čini da će se engleski perjanik Arnold Alen srediti sa Gigom Čikadzeom, pred domaćom publikom.

UFC 304 će se održati u Co-op Live Areni, a prenos počinje u 18 časova ET / 3 popodne PT. Pored Alena protiv Čikadzea, izgleda da će Natanijel Vud hteti Danijela Pinedu u još jednom meču od 145 funti.

U ovom okršaju, Arnold će gledati da slomi niz od 2 borbe protiv Čikadzea, koji je izgubio samo jednom u svojih 9 UFC nastupa.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Super Sport (@fightsports)

Uprkos impresivnom rekordu Čikadzea, on se nije takmičio od odlučujuće pobede nad Aleksom Kaseresom prošlog avgusta. Pre toga je doživeo prvi poraz unapređenjem u Kalvina Katara u januaru 2022.

U ovom trenutku, postoje samo dva poznata napada za UFC 304. Međutim, s obzirom da se jul brzo približava, nema sumnje da će narednih nedelja biti vesti oko ovog događaja.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.