Odloženo beterbijev protiv Bivola, još uvek se dešava 5 vs 5

Beterbiev VS Bivol postponed

Svetskim bokserskim vestima je rečeno da je neprikosnoveni okršaj Artura Beterbijeva i Dmitrija Bivola odložen.

U saopštenju poslatom Super Sport ističe se da je Beterbijev doživeo povredu i da neće biti spreman do kasnijeg datuma.

Najviši rang je rekao: „Veoma očekivani neprikosnoveni neprikosnoveni laki obračun svetske titule u lakoj kategoriji između WBC/IBF/WBO šampiona Artura Beterbijeva i vladara WBA Dmitrija Bivola — zakazan za subotu, 1. jun u Kingdom Areni u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji — odložen je nakon što je Beterbijev pretrpeo pukao meniskus na treningu.

„Plan je da se Beterbijev-Bivol pomeri pre kraja godine, a dodatni detalji biće dati u dogledno vreme.“

Bilo je reči o delu kartice 5 naspram 5, koji je trebalo da bude emitovan odvojeno, od predsednika Saudijske Arabije Turkija Alalšika. To znači da će se donji veš, u kojem nastupa Deontay Wilder protiv Zhilei Zhang, ipak dogoditi sledećeg meseca kao samostalni događaj.

„Nakon što primimo današnje vesti o povredi Beterbijeva, odložićemo borbu Beterbieva protiv Bivole zakazanu za 1. jun za kasnije ove godine. Ћelim mom bratu Arturu brz oporavak.

„Međutim, događaj 5 vs 5 još uvek radi za 1. jun“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.