Hughie Fury Faces Patrick Korte On The Price-McCaskill Card

Hughie Fury Faces Patrick Korte On The Price-McCaskill Card

Hjui Fjuri će biti u kutiji Patrik Korte u okršaju teške kategorije na Loren Prajs Vs. Džesika MekKaskil karticu 11.

Fjuri se nada da će nastaviti svoju nedavnu aktivnost. Boksovao je samo jednom otkako je pobedio Kristijan Hamer 2021. On je patio od dugoročnog uticaja COVID-19, kada se povukao iz okršaja 2022. Majkl Hanter. Fjuri se vratio u akciju prošlog meseca, tukao Kostiantyn Dovbyshchenko putem odluke.

Najbliži Fjuriju koji je došao do osvajanja svetske titule bio je gubitak većinske odluke za Džozef Parker, bivљi WBO љampion u teљkoj kategoriji. Njegova dva druga poraza su se naišla na protivljenje na svetskom nivou, Kubrat Pulev I Aleksandar Povetkin. Njegov protivnik, Korte, je na drugom kraju svoje karijere.

Četrdesetogodišnjak ima 23-1-0. On je aktivniji borac, pošto je pobedio u poslednja dva meča Alen Lauriolle i Nabil Zaky, odnosno. Izgubio je u najvećoj borbi protiv Demsey McKean porazom u trećem kolu prekida 2022.

Fjuri se bori nedelju dana pre svog rođaka, Tajson Fjuri, preuzima Oleksandr Usyk za Neprikosnoveno prvenstvo u teškoj kategoriji 18. Hjui se nada pobedi, što bi mogao da bude početak uspešne pobede za porodicu Fjuri. Sa 29 godina, Hjuiju je ostalo još dosta u karijeri.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.