Conor McGregor udario Rajana Garsiju, želi doživotnu zabranu

Conor McGregor udario Rajana Garsiju, želi doživotnu zabranu

Conor McGregor napao Rajan Garsija prateći bokserske neuspele VADA testove.

Garsija je bio pozitivan na Ostarinu 19. aprila (dan pre borbe) i 20. aprila (na dan borbe) pre nego što je pobedio Devin Haney. Postoje i izveštaji da je Garsija mogao 19-Norandrosteron u svom sistemu, podložan daljoj potvrdi.

Garsija je obezbedio svoju najveću pobedu, spustivši Hejnija tri puta da postane ‘lice boksa’. Međutim, sada postoje ozbiljne zabrinutosti zbog njegovog ponašanja. Garsija je dobila 3,2 funte preko limita od 140 funti. Ostarin takođe pomaže atleti da poveća izdržljivost, smrša i poveća mišiće. Rajan se nije poslužio svojim odgovorom.

On je negirao tvrdnje bez dokaza, jednostavno navodeći da je to lažna vest. Niz daljih tvitova pokazao je da ne shvata ozbiljno te navode. Devin Haney pozvao Garsiju da se izvini svojim navijačima, dok je Bill Haney optužio Garsiju da je pokušao da ‘povredi’ svog sina, znajući da ne može da pobedi Devina u fer odnosima. Garsija bi mogao da bude zabranjen, kažnjen i da se rezultat pretvori u takmičenje bez takmičenja. Kada je vest objavljena, Garsiji je dato 10 dana da zatraži B uzorak. Međutim, Mekgregor se odlučio i poziva Garsiju da dobije doživotnu zabranu.

„Prevario je težinu i bio je sokovnik, doživotna zabrana. Tužno je videti, tužno je reći. Tuћno i pomalo bolesno. Ne približavaj mi se ako te ikada vidim Rajana Garsiju. Ja sam zapravo zgrožena. Ovaj Ostarin me podseжa na Љona O’Malija. Ne sviđa mi se ovo, razbiću vas obojicu, da li želite sparing.

„Hotel, crna koћa gostionica. #letssparomalley i #garcia dve male ostarine glave… Šta misliš da si ovde? Da sam ja Hejnin otac, mrtav si bez obzira na to. Lud… Ti mala budalo. Saberi glavu jer ću je razbiti laktovima ako to ne uradiš. Fer plej Devina svaka čast. Tvoj nastup je upravo postao još herojski! Bravo,“ McGregor navedeno

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.