Najavljena kartica Mekgregor protiv Čendlera

Najavljena kartica Mekgregor protiv Čendlera

Kompletna UFC 303 kartica za Conor McGregor Vs. Majkl Čendler je saopšteno.

Čestitka se dešava 29. juna tokom Međunarodne nedelje borbe iz T-Mobile Arene u Las Vegasu. McGregor i Chandler imaju prve borbe od poraza od Dastin Poirier. Mekgregor je zaustavljen i slomio nogu na UFC 264 2021. godine, pa se postavlja pitanje da li će biti isti borac. Čendler je izgubio od Poiriera na UFC 281 2022. On mogao je da se bori izmeрu. Međutim, čekao je Mekgregorovu borbu jer bi ga neaktivnost mogla koštati.

U glavnoj podršci, bivši UFC šampion u lakoj kategoriji Brdo Džamahal Lica Khalil Rountree Jr. Hil je ispraznio titulu nakon što je povredio ahil. Njegova prva borba od povratka iz povrede bio je poraz u prvom kolu KO od aktuelnog šampiona lake kategorije Aleks Pereira na UFC 300. Brzi preokret je rizičan s obzirom da je Rountree na pobedničkom nizu od pet borbi.

Drugde Marya Bueno Silva Borbe Macy Chiasson u bantamweight bout. Silva je poslednja borba bila poraz od Rakel Penington na UFC 297, pošto je propustila upražnjenu UFC Bantamweight titulu. Njena borba je bila pobeda Holi Holm. Međutim, to je promenjeno u takmičenje posle pozitivnog testa. Chiasson ima dve pobede od poslednje četiri pobede, dok ulazi u borbu sa pobedom protiv Pannie Kianzad.

Ostatak kartice

Cub Swanson vs. Andre Fili – Featherweight

Joe Pyfer vs. Marc-Andre Barriault – Srednja kategorija

Mišel Voterson-Gomez protiv Džilijan Robertson – Strawweight

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.