Feldman: Mekgregor će uticati na buduće operacije BKFC-a

Feldman: Mekgregor će uticati na buduće operacije BKFC-a

Dejvid Feldman Očekuje Conor McGregor da ima veliki uticaj u budućnosti BKFC-a.

Mekgregor je postao deo vlasnika BKFC-a, što je saopšteno tokom BKFC KnuckleMania 4 kartice 27. Prema sporazumu, ‘Mekgregor sport i zabava’ će imati udeo, ostavljajući Trilera kao većinskog deoničara. Mekgregorov uticaj na BKFC se polako povećavao pre njegovog dogovora. Mekgregor se pojavio u BKFC 41 u aprilu 2023. Majk Peri.

Njegova pića, Proper Twelve i Falsifikovani irski Stout, takođe su bili sponzori BKFC događaja. Dok se McGregor priprema da se suoči Majkl Čendler na UFC 303 29. juna, njegova post-UFC karijera se uobličava. Mekgregor sada ima 35 godina i nije se borio od poraza od Dastin Poirier na UFC 264 u 2021. Pošto postoje pitanja da li će Mekgregor biti isti borac posle povrede noge opasne po karijeru, njegovi poduhvati van Oktagona su vitalniji nego ikada. Feldman očekuje da Mekgregor igra ključnu ulogu u BKFC- u.

„Ne bismo umešali Konora Mekgregora da bude tihi vlasnik. Kao, ne želimo samo da bude partner i da ništa ne govori i da ništa ne radi i da ne pomaže u pomeranju ičice. Umešali smo ga da nam stvarno pomogne da pomerimo iglu, da radi različite uvode, da smisli neke dobre ideje.

„Ugradio se u superstardom, pa se nadamo da će moći da pomogne i nekim drugim borcima u tome. On je manjinski vlasnik, ali ima mnogo toga da kaћe u ovoj kompaniji. On će biti deo odbora. Tako da жemo dobiti mnogo od Konora Mekgregora. I za sada, tako dobro. Znate, veoma, veoma entuzijastiиno. Samo se nadam da će stvari nastaviti da se kreću u tom pravcu,“ Feldman Rekao

Canelo vs De La Hoya

Negde drugde, McGregor je otvoren za promovisanje borbe između Canelo Alvarez I Oskar De La Hoja. Mekgregor je to rekao nakon žestokih reči Canela i De La Hoye na presingu pred borbu za Jaime Munguia Borba. Promoter Zlatnog dečaka podsetio je Alvareza kako je pomogao u izgradnji karijere, rekavši Canelu da stavi malo ‘poštovanja’ na njegovo ime. Canelo je optužio De La Hoju da je ukrao novac od svojih boraca, što je skoro rezultiralo sukobom njih dvojice. Obezbeđenje je intervenisalo kako bi se sprečila da stvari dodatno eskaliraju jer su obojica bili spremni da zadaju udarce.

„Bio sam spreman, stisnute pesnice i sve to. Očigledno, on neće ništa uraditi. Ima borbu u subotu. Ne moћe da uzme istinu. Elik borac ne može da me zaobiđe jer je pažnja skrenuta sa njega. On to mrzi. Znam kako da mu se uvuиem pod koћu“, izjavio je De La Hoja.

„Uvredio me je i ne želim to da dozvolim. Hoću (udariti ga). Ako se pribliћi, udariжu ga. On je f****** seronja. Ako mi se pribliћio. Udario bih ga u toj situaciji“, otkrio je Canelo

Mekgregor je dolio ulje na vatru, rekavši da će promovisati takvu borbu.

„Voleo bih da ovo dvoje idu na goloruko prvenstvo u borbi. Skini rukavice i bori se, b***h! @bareknucklefc“, Mekgregor navedeno

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.