Sean Strickland ‘Displays’ Gun After Kids Play Prank

Sean Strickland 'Displays' Gun After Kids Play Prank

Bivši UFC šampion srednje kategorije Šon Strikland Izašao je sa pištoljem nakon što su neka deca izabrala da mu podvale u kući.

Ovo nije prvi put da Strikland koristi pištolj. On je na svom prilazu držao muškarca na nišanu, koji je bežao od policijskog hapšenja zbog incidenta sa nasiljem u porodici. UFC borac je držao čoveka na odstojanju dok policija nije stigla da ga uhapsi. Borac je ponovo upotrebio svoj pištolj. Strikland je objavio sledeći snimak, na kojem se vidi kako neka deca igraju igru ‘ding-dong jarak’.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Sean Strickland (@stricklandmma)

Ovo zahteva da neko pozvoni na vrata pre nego što pobegne kad dođe da odgovori. Međutim, Strikland je imao smešan osećaj. Na snimku se vidi automobil koji se približava ispred Striklandove kuće. Jedna osoba izlazi iz auta sa pokrivenim licem. Osoba glasno kuca pre nego što pobegne. Strikland je odgovorio tako što je ispred svoje kuće ubio ogrtač sa pištoljem. U incidentu niko nije povređen.

„Nisam video upozorenje na vratima do posle. Samo da svi znate! Šalju mi lude stvari u kuću“, Strikland Rekao

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.