Lauren Price Eyes Jonas and Ryan Clash After McCaskill Bout

Lauren Price Eyes Jonas and Ryan Clash After McCaskill Bout

Loren Prajs želi domaći okršaj protiv Nataša Džonas I Sendi Rajan ako prođe Džesika MekKaskil.

Cenovne kutije McCaskill-a 11 maja za WBA, IBO i Ring Magazine Welterweight Belts. Jeste Prajsova prva borba za svetsku titulu. Neporažena je, sa rekordom 6-0. Boksovaće u svom rodnom Kardifu u Velsu. Njen pedigre je dobro poznat, pošto je osvojila zlatnu medalju na Olimpijske igre u Tokiju 2020.

McCaskill ulazi u borbu sa split-decision draw against Sendi Rajan. Njen dosije stoji na 12-3-1. Međutim, dva njena poraza bila su protiv bivšeg neprikosnovenog juniorskog šampiona u velter kategoriji Šantel Kameron I Kejti Tejlor, neprikosnoveni šampion sa dve težine sa 135 i 140 godina. Prajs je gledao veće borbe pobedom protiv MekKaskila.

„Mislim da će mi ova borba na neki način otvoriti stvaranje nasleđa sa mnom boksom u Velsu u dobroj borbi. Znaš da želim da nastavim odatle i mislim da je ova borba uzbudljiva borba i za navijače. Borim se protiv nekoga ko je bio legitimni šampion, i verujem da sam pobedio u borbi i onda odatle, samo napredujem u većim i većim borbama,“ Prajs Rekao

Prajsov trener, Džo Galager– rekao je da je Džonas bio zainteresovan da se suoči sa svojim borcem pre nego što je preuzela borbu sa MekKaskilom. Jonas je dobio kontroverznu podeljenu odluku protiv Mikaela Mayer u svojoj poslednjoj kupljenoj da zadrži svoju IBF Welterweight Titulu. Džonas želi da obezbedi velike borbe pre nego što ode u penziju, pošto je u drugom delu karijere. Prajs želi Liverpudlijanca posle MekKaskila. Ako ta borba ne može da se vodi, moguća je i borba sa WBO šampionom Velter kategorije Rajanom.

„100 procenata ( borio bih se sa Jonasom sledećim)… Znaš, Sendi i ja smo očigledno bili prijatelji u Timu GB, prolazimo kroz GB zajedno i imam poštovanje prema njoj i slično. Na kraju dana, znate da je boks boks i da je to velika borba definitivno, i nešto za šta sam 100% otvoren. Rekao sam bilo ko 147 sa svetskom titulom, rado bih se borio. I siguran sam da će se ta borba dogoditi u budućnosti“, dodao je Prajs

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.