BKFC Borac Sidni Smit sebe naziva Frankenštajn posle poraza u prvom kolu KO

BKFC Borac Sidni Smit sebe naziva Frankenštajn posle poraza u prvom kolu KO

Sidni Smit, bokserka golih zglobova, zadobila je velike povrede na licu posle poraza od Kristal Pitman.

Smit se borio u BKFC KnuckleMania 4 u Los Anđelesu 27. Razlika u snazi je bila očigledna. Pitman je sleteo u uvodnu rundu pre nego što je završio Smit sa brojnim fluri na konopcima. Smit je krvarila iz usta, sa posekotinama i modricama blizu oka. Dok se na sledećem snimku vidi mnogo štete, Smit je videla smešnu stranu, označivši sebe kao Frankenštajna.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Sydney Smith (@sundancemma)

Poraz se očekivao na osnovu njene težine i trenutne forme. Smit je u težini, pošto ju je prvi osvojio bout u golorukom boksu. Međutim, ona je u borbu ušla sa porazom, izgubivši protiv Melanije Šah. Pitmanova forma je bila bolja, pošto je pobedila Tonija Tallmana u svojoj poslednjoj bout. Smit će verovatno uzeti malo vremena da se oporavi od ono što je bilo težak poraz.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.