UFC 303: McGregor vs. Chandler Fight Card Filling Up Nicely

UFC 303: McGregor vs. Chandler Fight Card Filling Up Nicely

Sada je zvanično da će Konor Mekgregor napraviti svoj dugo očekivani povratak na naslovnu stranu UFC 303 protiv Majkla Čendlera.

Njih dvoje će se ovog juna sastati sa 170 funti unutar T-Mobajl arene u Las Vegasu, u Nevadi. Mekgregor i Čendler su trenirali jedni druge u ‘The Ultimate Fighter’ Sezoni 31, i od tada, navijači se bore za borbu između njih.

I dok je glavni događaj oko kojeg se karta zasniva izuzetno prizivan, postoje prilično zapažena podudaranja koja bi trebalo da skrenu dodatnu pažnju na događaj.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Home of Fight (@homeoffight)

Posle poraza nokautom od Aleksa Pereire na UFC 300 ranije ovog meseca, Džamahal Hil će se brzo vratiti u akciju kako bi se sredio sa Kalil Runtree juniorom u lakom ko-glavnom teškašu. U međuvremenu, Rountree je spremno čekao svoju sledeću priliku od nokaut pobede nad Entonijem Smitom u decembru.

Pre glavnih i glavnih događaja, još pet uzbudljivih mečeva je zvanično. Sada je planirano da se Mayra Bueno Silva suoči sa Macy Chiasson u ženskoj bantamweight borbi, Cub Swanson će se sastati sa Andre Fili sa 145 funti, glavni izgled Džo Pajfer se suočio sa Kanađanin mark-Andre Bariault, a specijalista za podnošenje zahteva Džilijan Robertson testiraće svoju sreću protiv Mišel Voterson-Gomez.

UFC 303 Trenutna borbena karta:

  • Glavni događaj: Conor McGregor vs. Michael Chandler – Welterweight
  • Co-Main: Jamahal Hill vs. Khalil Rountree Jr. – Light Heavyweight
  • Mayra Bueno Silva vs. Macy Chiasson – Bantamweight
  • Cub Swanson vs. Andre Fili – Featherweight
  • Joe Pyfer vs. Marc-André Barriault – Srednja kategorija
  • Mišel Voterson-Gomez protiv Džilijan Robertson – Strawweight
  • Carlos Hernandez vs. Rei Tsuruya – Flyweight

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.