Mike Perry KO’s Alves, zove Darena Tilla

Mike Perry KO's Alves, zove Darena Tilla

Majk Peri ostaje neporažen, nokautiran Tijago Alveš za samo 60 sekundi tokom BKFC KnuckleMania 4.

Borba se dogodila u Los Anđelesu 27. aprila, pošto je pobeda odnela Perijev rekord na 5-0. Bio je to brz početak Perija, koji je počeo da baca teške šuteve iz uvodne runde. Alves je bio uzrujan, ne uspevajući da pronađe nikakav ritam kako je Peri istovario na svaki šut. Kada je Alvaves bio zaoštećen na konopcima, Peri je pustio da leti sa brojnim kombinacijama. Ogromna leva ruka je poslala Alveša na platno.

Alves je pobedio grofa. Međutim, borba je zaustavljena, pošto je Brazilac bio na nestabilnim nogama, više nije činio bezbednim da nastavi. To je bila Perijeva treća obustava u nizu posle nokauta Luk Rokhold I Edi Alvarez u njegova poslednja dva napada. Perry je sada ciljao druge bivše UFC lovce, uključujući Daren Till. Majk je tvrdio da je Till odbio ponudu od 2 miliona dolara za borbu. Ali Perry povećava moć zvezde i Conor McGregor’s dogovor da postane deo vlasnika BKFC-a može naterati Tilla da ponovo razmisli o toj ponudi.

„Moja najlakša borba do sada, baš kao što sam rekao da će biti. Ja sam neprikosnoveni kralj golorukih. Ja sam br. 1 funta za funtu. F**k svako ko misli drugačije. Ja sam kralj u ovom b***h. Dođi da me posetiš, brate. Ako želite dim, ako želite novac — hoću sav dim i sav novac. Darene Till, ti debeli p***kralju b***h, dovuci dupe ovamo ili ću doći u UK Nejt Dijaz se posvađao sa Horheom Masvidalom, nekom istočnom obalom protiv zapadne obale s**t, baci ruke. Tražio bih sučelište ali on bi mi rekao da sam sa sobom, majku ti jebem, zato mu viči“, rekao je Peri

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.