Suđenje za ubistvo Kejna Velaskeza počelo u septembru

Suđenje za ubistvo Kejna Velaskeza počelo u septembru

Cain VelasquezBivšem UFC šampionu u teškoj kategoriji sudi se za pokušaj ubistva 9.

Suđenje će se dogoditi u okrugu Santa Klara u Kaliforniji, nakon prvobitnog hapšenja Velaskeza u martu 2022. Četrdesetjednogodišnjak je uhapšen nakon što je , kako se izveštava , uleteo u poteru za brzim automobilom Harry Goularte. Goularte je optužen da je seksualno zlostavljao Velaskezovog sina u obdaništu koje je pripadalo Harijevoj majci. Velaskez je pribegao pucanju iz pištolja na Goularteovo vozilo, koje je udarilo u Goularteovog očuha, Pol Bender.

Bender nije pretrpeo povrede opasne po život. Velaskez se suočava sa brojnim optužbama, uključujući pokušaj ubistva. Ako bude proglašen krivim, preti mu minimum od 20 godina zatvora, koji ide do doživotne robije. Velaskez se izjasnio da nije kriv ni po jednoj tački optužnice. Goularte se takođe suočava sa sopstvenim optužbama, uključujući i jednu tačku za razvratna dela sa detetom. Njegov datum suđenja još uvek nije određen.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.