Kris Eubank Mlaрi. Je slobodan agent; Udario svog bivšeg promotera

Kris Eubank Mlaрi. Je slobodan agent; Udario svog bivšeg promotera

Nakon okončanja veza sa Kale Sauerland i Vaserman Boks, Chris Eubank Jr. je slobodan agent.

Eubank junior traži svoju prvu borbu od batina Liam Smith u septembru 2023. To mu je bila prva borba Brajan Mekintajer, Terensa Kroforda Trener. Svađa sa Conor Benn Malo je verovatno da će pratiti Benova dva neuspela VADA testa za Clomiphene. Eubank junior je takođe nagovestio svađu sa Krofordom. On je podelio lažni plakat dvojice boraca, povećavajući nagoveštaje da bi mogao da bude dati. Međutim, Bomac ga je odbacio, opisujući ga kao ‘lažnu vest’.

„To je čovek sa lažnim vestima za koga ne znam ko je to stavio tamo. Neko je rekao da Eubank jeste. Možda se samo igra, ili tako nešto. Ali znate, ostanite u teretani, tako da ako sve dođe na njegov put biće spreman za to“, Bomac navedeno

Ujedinjenje na 160 protiv Janibek Alimkhanuly, WBO i IBF šampion, takođe nisu uspeli. Dok je bilo razgovora oko tuča sa Bili Džo Sonders I Kell Brook, obojica nisu bliži povratku. Bruk je u penziji, dok sonders još uvek nije uspeo da se vrati od poraza od Canelo Alvarez 2021. S obzirom da Eubank ima 34 godine, očajnički želi da vrati karijeru na pravi put.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.