Edi Hol oborio UFC rekord Aleksa Pereire

Edi Hol oborio UFC rekord Aleksa Pereire

Edi Hol, bivši najjači čovek na svetu, slomio je UFC šampiona u lakoj kategoriji Alex Pereira’s punch record at the UFC Performance Institute.

Pereira je u najboljem izdanju formu svoje karijere, pošto je nokautirao Brdo Džamahal u prvoj rundi da zadrži svoju UFC titulu u lakoj kategoriji na UFC 300. On je svetski šampion sa dve težine, verovatno se kreće u tešku kategoriju i postaje prvi šampion u tri divizije. Pereirino udaranje je prikazano na mašini za udaranje, lomljenje Frensis Nganu prethodni rekord od 129.000, pobedivši ga zapanjujućih 191.796.

Hol je prijatelj sa UFC privremenim šampionom u teškoj kategoriji Tom Aspinall. Pereira i Aspinall su povezani sa borbom. Aspinalov uticaj radio je na Holu, koji je postavio novi rekord od 208.901. Klip ispod prikazuje Hola kako obara rekord iz četvrtog pokušaja čvrstom desnom rukom. Dok je Hol postavio novi rekord, on je pobedio u bolovima, pokazujući napor potreban da se obori rekord.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Backyard Violence (@backyardviolence)

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.