Saudijci bi mogli da naprave Deontaja Vajldera protiv Džereda Andersona

Saudijci bi mogli da naprave Deontaja Vajldera protiv Džereda Andersona

Saudijci su zainteresovani da Deontay Wilder Vs. Džered Anderson.

Terens Kroford Vs. Israil Madrimov kartica bi mogla da bude domaćin borbe 3. Vajlder prvo mora da savlada Zhilei Zhang 1. juna. To je najveća borba u Vajlderovu karijeru od kada mora da se povrati od lošeg učinka protiv Džozef Parker. Bronzani bombarder je bio van svoje vrste, pobedio je samo u jednoj rundi na kartama. Vajlder je okrivio Džetlaga, dok je njegov trener, Malik Skot, ukazao je da ga je upotreba Ajahuaske iz Bronzanog bombardera možda omela.

Anderson je takođe u trenutku određivanja karijere. Njegov život van ringa ugrozio mu je karijeru. Anderson je uhapšen prošlog novembra jer je vozio pod dejstvom alkohola i imao pištolj u vozilu. ‘Prava velika beba’ je ponovo uhapšena prošlog meseca, optužena je za krivično delo trećeg stepena.

Ovo je bilo zbog izbegavanja policije tokom jurnjave kolima pre nego što je slupao svoj automobil u okrugu Huron u Mičigenu, nakon što je vozio preko 130 km/h. Anderson je obezbedio pobedu Ryad Merhy u svojoj poslednjoj borbi u dour spektaklu. Ali pobeda nad Vajlderom mogla bi da podstakne Andersona na boksersku sledeću zvezdu teške kategorije.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.