Michael Bisping’s Interest In Luke Rockhold Trilogy Fight

Michael Bisping's Interest In Luke Rockhold Trilogy Fight

Posle pobede nad Džoom Šilingom u Karate Borbi, Luk Rokhold je zapao za oko mnogima sada kada se vratio pobedničkim putevima, uključujući bivšeg UFC rivala Majkla Bispinga.

Rokhold i Šiling su se 20. Uprkos Šilingovu kik-boks veštinu, bivši UFC šampion srednje kategorije ostvario je pobedu nokautom u trećoj rundi glavnog takmičenja, koje je bilo zakazano za pet.

Rokhold i Bisping imaju po jednu pobedu jedan nad drugim, sastaju se u UFC-u 2014. i 2016. godine. Tokom Rokholdovog nedavnog okršaja, „Grof“ je emitovao sat duž lajv strima, a mnogi obožavaoci u ćaskanju pozivali su na trilogiju između njih dvojice. U nedavnoj epizodi podkasta „Veruj mi“, čiji je Bisping domaćin na GaS digitalnoj mreži, odgovorio je na sugestije, i mada bi sve ovo moglo da bude samo zbog publiciteta, čini se da postoji neko iskreno interesovanje.

„Luk Rokhold, radio sam uživo (njegovu borbu), i svi su bili u fazonu, ‘Moraš da uradiš trilogiju'“, rekao je Bisping u emisiji Veruj mi. „Uradiću Karate borbu protiv Luka Rokholda.“ Uradiću to.

„Uradiću to. Imaću trilogiju sa Lukom Rokholdom u Karate Borbi. Voleo bih.“

(h/t MMAFighting.com)

Bispingu je takođe bio potreban trenutak da da rekvizite bivšem protivniku za nedavnu pobedu, pošto niko ne može da porekne da je nokaut moda odličan način da prevaziđe poraze u poslednjih pet takmičarskih nastupa.

Iako je nepoznato da li je Englez ozbiljan u pogledu mogućnosti borbe u jami Karate Borbene borbe, pozornica koju alternativna borbena unapređenja poput ove mogu dati takmičarima u različitim fazama u karijeri je veoma dobra za borbene sportove.

„Ovo je postalo zamah malo prebrzo, samo da prvo posetim svog doktora kuka“, rekao je Bisping. „Šalim se, (ali) bih to uradio. 100 posto, ja bih. … „Da, svaka čast Luki (protiv Šilinga). Fer plej, čoveče, fer plej.“

(h/t MMAFighting.com)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.