Jake Paul vs. Mike Tyson Officially A Pro Fight

Jake Paul vs. Mike Tyson Officially A Pro Fight

Džejk Pol Vs. Majk Tajson je potvrđeno kao osmočlana profi borba.

Borba se vodi 20. Bilo je nekoliko briga oko bezbednosti. Tajson će ući u ring kao 58-godišnjak koji se nije posvađao otkako je zaustavljen Kevin McBride 2005. Međutim Tajsonov poslednji put u ringu bila je izložba protiv 2020. Roj Džons junior.

Pol je mnogo svežiji i aktivniji borac. Ovaj 28-godišnjak ima dve uzastopne pobede u KO. Paul je stao Andre August I Ryan Bourland da mu da prve pobede nad profi borcima. Pol i Tajson će nositi rukavice od 14 unci, bez opreme za glavu, i imaće sudije u redu da donesu odluku.

„Majk Tajson i Džejk Pol potpisali su da se međusobno bore sa željom da to urade u sankcionisanoj profesionalnoj borbi koja bi imala definitivan ishod. U proteklih šest nedelja MVP je radio sa svojim partnerima na zadovoljavanju zahteva teksaškog Odeljenja za licenciranje i propise da sankcioniše Pola protiv Tajsona i zahvalni smo što smo došli do ove tačke“, rekla je suosnivačica MVP-ja Nakisa Bidarian

Tajson ozbiljno shvata borbu, trenira i do tri puta dnevno. Kao što smo i mi Navodno prethodno je bokser uveo zabranu na koov i seks kako bi bio u udarnom stanju. Roj Džons, poslednji čovek koji je bio u ringu sa Tajsonom, upozorio je Pola na Majkovu moć.

„Majk Tajson je i dalje najjači udarač sa kojima sam ikada bio u ringu. Prvi put kad me je udario u grudi, osećao sam se kao da me je mazga šutnula u grudi.  I ako pogodi nekoga sa ovakvim hicem, ili izlazi ili pada, pogotovo momci koji nisu navikli da budu tako udareni. Sa ovakvim ljudima kao što su Ivander Holyfield i Lennox Lewis, ovi momci su veći i mogu to da uzmu. Ali Džejk Pol, mislim da neće moći to da prihvati. Možda će ga tako pogoditi u bradu, videćemo, ali biće teško (za njega)“ Džons navedeno

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.