Gervonta Dejvis i Flojd Mejveder govedina ‘nije za unapređenje’

Gervonta Mayweather milk carton

Gervonta Dejvis koja emituje prljav veš Flojda Mejvedera nije za promovisanje njegove sledeće borbe, izjavili su oni bliski govedini.

Dejvis je žestoko krenuo na Mejvedera u danima otkako je stari neprijatelj Rajan Garsija na sličan način ciljao ljude tokom promocije njegovog okršaja sa Devinom Hejnijem. Garsijin plan je uspeo, a interesovanje za njegovu pobedu nad Hejnijem je značajno poraslo u danima pre i posle toga.

Međutim, ‘Tenk’ ne kopira Garsiju sa još šest nedelja dok se ne bori sa Frenkom Martinom, kaže bivši stabilni radnik Iše Smit.

„Čovek se udvostručuje. Mislim da više ne promoviše s**** Uzimajući i lične iskopine“, rekao je Smit rečima koje su usledile samo 24 sata nakon što je posumnjao da su bodlje stvarne.

„Za razliku od prošle govedine, za koju sam znao da je stvarna zbog unutrašnjih skuta, ova jednostavno ne deluje autentično. Možda grešim, ali izgleda da je namešteno“, rekao je bivši svetski šampion.

Smit dobro poznaje i Dejvisa i Mejvedera iz vremena kada je bio na Mejveder promocijama. Uprkos tome što skeptici emituju svoje misli, uglavnom zbog onoga što je Garsija uradio sa svojim trolovanja Hejnija, Dejvis izgleda namerava da ponizi svog bivšeg šefa.

Reper 50 Cent, koji ima dugogodišnji problem sa Mejvederom, podržao je Smitove komentare kada je govorio o Dejvisu.

„O ne, ovaj s**** je stvaran. Gervonta Dejvis ne bi rekla nikakav s**** onako da nije zvanično. Ja i Šampion se svađamo, ali on je moj brat. Imam nešto novca ako mu zatreba!“

Dejvis je zatražio od Dubaija da dozvoli Mejvederu da napusti zemlju nakon što je tvrdio da je bivši kralj funte zaglavio tamo zbog neispunjenih dužnosti. To je šokantan predlog da se stavi u javni domen. Takođe aludira na ‘Novac’ koji se finansijski bori uprkos tome što je tokom karijere zaradio skoro milijardu dolara i još mnogo miliona investicija posle karijere.

Dodajući šalu na očiglednu ozbiljnost tvrdnji, Dejvis je stavio Mejvederovo lice na tetra karton mleka i molio za njegovo oslobađanje.

„Stvarno su dobili Flojda. Reci mu da ću mu poslati telegram. Pusti moju jebenu porodicu!“

On je dodao: Ako bude pronađeno, kontaktirajte 50 CENT ili Gervontu Dejvis. Nazvaću 50. Moramo da odnesemo ovo kući do ponedeljka. Povrediću nekoga!“

U drugoj uvredi, Dejvis je zaključio: „Taj novac izgleda smešno kao ona lažna a** dlaka na glavi i licu.“

Mejveder je odgovorio da bi Dejvis trebalo da se bori sa Šakurom Stivensonom 15. juna, a ne sa Frenkom Martinom, dok se sumnje u buduće prijateljstvo nastavljaju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.